Soru 1) İtiraf yazmak için üye olmam gerekli midir?

Cevap: Hayır. Sistemimiz üyelik sistemiyle çalışmamaktadır. Tüm kullanıcılar üye olmadan itiraf yazabilir.

 

Soru 2) İtiraf yapmak için gerçek ismimi vermem gerekli mi?

Cevap: Hayır. Gerekli değildir. İtiraf yapmak için Rumuz (Nick name) yazmanız yeterlidir.

 

Soru 3) İtiraflarımda mail adresi vermem gerekli midir?

Cevap: Hayır. İtiraf yazmak için mail adresi vermeniz gerekmemektedir. Fakat yaptığınız itirafa  başkaları tarafından yorum yazıldığında yada itirafınız onaylandığında/reddedildiğinde bilgilendirme maili almak istiyorsanız e-mail adresi vermeniz gerekmektedir.

 

Soru 4) Yaptığım itiraflarda E-Mail adresim yayımlanır mı?

Cevap: Hayır. İtiraf yaparken vermiş olduğunuz mail adresi 3. kişilerle kesinlikle paylaşılmamaktadır.

 

Soru 5) Yaptığım yorumlarda E-Mail adresim yayımlanır mı?

Cevap: Hayır. Vermiş olduğunuz mail adresleri kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmamaktadır.

 

Soru 6) Yaptığım itiraflar ve yorumlar hemen yayımlanır mı?

Cevap: Hayır. Gönderilen içerikler admin ve moderatör onayından geçtikten sonra sitede yayımlanır. Eğer bilgilendirme mesajı almak istediyseniz, itirafınız yayımlandığında yada red edildiğinde size haber verilecektir.Gönderdiğiniz içerikler en geç 1-2 saat içinde yayımlanır.

 

Soru 7) Yaptığım yorumların yan tarafında çıkan avatarları nasıl değiştirebilirim?

Cevap: Sistemimizdeki avatarlar Gravatar alt yapısıyla çalışmaktadır. Onun için öncelikle buraya tıklayarak bir Gravatar hesabı almanız gerekmektedir. Gravatar hesabı aldıktan sonra profilinize avatar yükler ve yorum yaparken Gravatar hesabınızın kayıtlı olduğu e-mail adresinizi yazarsanız, yaptığınız yorumlarda sizin avatarınız görünecektir. Gravatar hakkında daha fazla bilgi almak için buraya bakabilirsiniz.

 

Soru 8) Yaptığım itirafları nasıl silebilirim?

Cevap: Sistemimizde yapılan her itiraf için size özel bir kod verilir, itirafınızı başarıyla gönderdiğinizde çıkan bilgi ekranında bu kod gösterilir. Eğer geçerli bir e-posta adresini verdiyseniz itirafın iletildiğine dair gönderilen bilgi mailinde de bu kod mevcuttur. Siz bu kodu alıp, yayınlanan itiraf başlığınıza giderek sağ üst tarafta “itirafımı silmek istiyorum” kısmına tıklamalı ve çıkan alana kodunuzu girerek göndermelisinz. Başarıyla yapmanız durumunda itiraf silinir ve böyle bir sonuç bulunamadı hatası verir.

 

 

 

Sayfa içeriğinde eksiklik görüyorsanuz iletişim sayfasından bizimle irtibata geçebilirsiniz.